Raklev GI er åbnet  igen – næsten. 

Knap fire måneder efter, at den kedelige Corona virus var årsag til at vi måtte lukke alle aktiviteter i klubben ned, er vi nu ved at være oppe  igen. Udendørs idræt (fodbold, HIIT og Zumba) har kørt begrænset et par måneder, men nu kan indendørsidrætten også åbne og gymnaster, badminton-, bordtennis- og håndboldspillere kan nu i alle aldre igen dyrke deres idræt i vante omgivelser. DIF og DGI har færdiggjort deres retningslinjer også for indendørsidrætten ovenpå politiske beslutninger og udmeldinger, og det betyder, at vi nu har fået grønt lys til at sætte gang i stort set alle aktiviteter.

Vi skal stadig være opmærksomme på sundhedsmyndighedernes anbefalinger – særligt hygiejne og kontaktsmitte.  Så vi skal stadig huske at holde afstand, vaske hænder ofte, passer på hinanden og så videre.  Og så er vi nødt til at påpege at det stadig gælder at man ikke kommer i klubben, hvis man har det mindste tegn på Corona – og disse tegn tror vi at alle kender.   Hvis vi - trænere eller bestyrelse - får mistanke om det modsatte bliver i hjemsendt straks.   

Så nu glæder vi os bare til at se jer alle igen.  Klubhuset er igen åbent. Vi begynder at holde møder igen. Det er næsten som det plejer.  

Men der bliver et stort arbejde i at få alt til at fungere igen. Vi håber at I l alle vil hjælpe os med det.

Med venlig hilsen – Raklev GI - bestyrelsen. indecision


 

Raklev Gymnastik og Idrætsforening (Raklev GI) er en af Vestsjællands største idrætsforeninger.

Raklev GI er stiftet i 1863 og derved også en af landets ældste idrætsforeninger. Vi har i mange år været en traditionel forening med gymnastik, badminton, håndbold, fodbold og folkedans. De seneste år er der kommet flere sportsgrene med, som det ses i menuen herover.

Vi har ca. 1600 medlemmer totalt.  Vi holder primært til i Røsnæshallen, hvor også foreningens kontor er beliggende. Pga. foreningens størrelse har vi dog fået haltimer i stort set alle haller i Kalundborg. 

Vi håber at se dig ved banerne eller i en af hallerne.   ​

​Vi er også på facebook. 

 

Kontaktoplysninger:

Elledevej 29, 4400 Kalundborg
Telefon: 59 50 85 00  -   CVR. 25997115

Mail: kontor@raklev.dk

Skriv til kontoret hvis du har skiftet mail eller mobilnummer.
Så retter vi det til i systemet så du kan betale kontingent.