1. plads til bordtennisspiller fra Raklev

En lille beretning fra vores klub tur til Ribe BTK´s stævne som er et kæmpe stævne. Deltagerne på turen var Rasmus Jensen, Jens Busk og Anders "Hammerhaj" Andreasen.
Her er lidt facts om stævnet, Der var 644 spillere, hvoraf de 230 kom fra Tyskland. Der blev spillet Bordtennis på 71 Bordtennisborde, som var fordelt på 5 haller stævnet startede lørdag morgen kl. 09:00 og den sidste af de cirka 1900 kampe lørdag blev spillet lørdag nat kl. cirka 00:30.
Søndag morgen startede stævnet kl. 08:00 og der blev spillet cirka 1500 Kampe.
Anders Andreasen, men blandt mange mennesker inde for bordtennisverden kaldt "Hammerhaj" deltog lørdag aften i herre klasse 6 single, en række som havde 67 deltagere. Hammerhajen kæmpede med næb og kløer og kæmpede sig i semifinalen som blev spillet over 2 dage!!! (den startede kl. 23:50 lørdag og sluttede søndag morgen kl. 00:07). Men tabte kneben til vinderen af rækken. Men var rigtig glad for sin tredje præmie.
Søndag var Hammerhajen flyvende, han spillede først herre klasse 7 single som havde 31 deltagere. De fik ikke et ben til jorden han vandt i sikker stil rækken, så Raklev som for første gang var med til et stævne, kom øverst på skamlen.
Men nu var Hammerhajen blevet helt ustyrlig, han spillede også med i Veteran 40 D single en række med 16 deltagere. Anders havde "stolpe" ud i puljen og tabte knebent 11-9 i femte sæt til ham der vandt puljen, men gik videre som nr. 2 fra puljen.
Men derfra var der kun en vej og det var fremad, han spillede 3 cup kampe som han vandt sikkert 3-0,3-1 og 3-0 Så Hammerhajen kom endnu engang øverst på skamlen.
Et kæmpe tillykke til Hammerhajen.
Rasmus og Jens var med i herre klasse 2 og 3 single samt veteran 40A single og klarede sig med udmærkede resultater.
Så det var 3 trætte gutter der kom til Kalundborg søndag aften, men enige om at det var en kanon tur og vi regner med at deltage igen i 2021.

Du kan nu læse sognebladet

 

Klik her og se det nyeste nummer af Sognebladet

Kontaktoplysninger:

Elledevej 29, 4400 Kalundborg
Telefon: 59 50 85 00  -   CVR. 25997115

Mail: kontor@raklev.dk

Skriv til kontoret hvis du har skiftet mail eller mobilnummer.
Så retter vi det til i systemet så du kan betale kontingent.

Raklev Gymnastik og Idrætsforening (Raklev GI) er en af Vestsjællands største idrætsforeninger.
Raklev GI er stiftet i 1863 og derved også en af landets ældste idrætsforeninger. Vi har i mange år været en traditionel forening med gymnastik, badminton, håndbold, fodbold og folkedans. De seneste år er der kommet flere sportsgrene med, som det ses i menuen herover.
Vi har ca. 1400 medlemmer totalt.  Vi holder primært til i Røsnæshallen, hvor også foreningens kontor er beliggende. Pga. foreningens størrelse har vi dog fået haltimer i stort set alle haller i Kalundborg. 
Vi håber at se dig ved banerne eller i en af hallerne.   ​

Vi er også på facebook.