DBU... og Raklev GI
vil gerne have flere af de lokale piger ud på banerne. Derfor inviterer vi alle piger mellem 5 og 11 år til Pigeraketten 19. april 2022 fra kl. 17.00

Det bliver 2½ time fyldt med fantasi, sjov og masser af fodboldaktiviteter! Alle er velkomne - uanset om man har prøvet fodbold før eller er helt ny. Det er gratis og uforpligtende at deltage og det kræver ingen tilmelding.

Jorden begynder at ryste. Motorerne larmer. Raketten er klar til afgang!
Den 19. april lander Pigeraketten på Raklevs baner, og der er masser af plads. Besætningen, der består af frivillige fra klubben og DBU’ instruktør, står klar kl. 17:00 til at tage imod piger mellem 5 og 11 år, der har lyst til en sjov dag, hvor de kan prøve kræfter med fodboldspillet gennem masser af fantasifulde lege og aktiviteter.

Pigerne skal blandt andet forbi Mælkevejen, Saturn og Solen og klubbens frivillige er med til at guide hele vejen igennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: at samle nøglen til klubhuset. Mor og far er naturligvis velkomne til at være til stede til det hele, og når dagen er veloverstået, er der masser af information at hente om dét at være medlem af en fodboldklub.

Pigeraketten er gratis og uden tilmelding
Har din datter og hendes veninder lyst til en dag i stjernernes tegn, så er det bare om at møde op ved Røsnæshallen den 19. april 2022 klokken 17:00 på banen for enden af parkeringspladsen.

Det eneste man skal medbringe, er en ordentlig gang godt humør, masser af gå-på-mod, vandflaske og tøj til at bevæge sig i.