Pigeraketten 2020 er udskudt til senere på året

Påsketur til Tyrkiet

24 spillere og tre trænere er netop hjemvendt fra en fantastisk træningslejr i Antalya Tyrkiet i Påsken. Vejret var lækket, hotellet fantastisk og baneomklædningsfaciliteter i absolut top. Vi glæder os til at se resultatet af turen på trænings-og kampbanerne og håber at gentage succesen.

Vi har nu både U16 og U17 hold

Det er glædeligt at meddele, at vi har fået tilgang af så mange årgang 1999 spillere at vi kan oprette et U17 hold. Dette gør at vi annullerer tilmeldingen af U16 række 3 holdet og tilmelder til U17 række 3 holdet, hvorved der er kamp til alle, også de årgang 2000 spillere, der ikke udtages til U16 række 1 holdet.

Vinder af Vinterboldturnering række 1

Turneringen er nu slut og på trods af nederlag til Ejby i den første kamp, ender vi som vinder af tuneringen. Siden nederlaget i første kamp er der gjort rent bord, og det vel at mærke med mange kampe hvor holdet har bestået af en blanding af 1. og 2. holdsspillere. Der er hele vejen gennem turneringen vist rigtig pænt spil og scoret mange mål. Stort tillykke.

Har du lyst til at spille fodbold i Raklev tilbyder vi kvalitetstræning tre gange ugentligt. Har du viljen, vil du opleve at du både individuelt og som holdspiller vil kunne udvikle dig. Derudover har vi et stærkt sammenhold socialt og sørger for en begejstrende atmosfære omkring både træning og kamp.

Kom ud til en træning og prøv det af og få en snak med os sammen med dine forældre om hvad I kan forvente af os og hvad vi omvendt forventer af Jer.

Kontakt gerne en af os i træner teamet på telefon inden.

Pige Raketten 2020

Raklev Gymnastik og Idrætsforening og Kalundborg Boldklub vil gerne have flere af de lokale piger ud på banerne. Derfor inviterer vi, sammen med DBU, alle piger mellem 5 og 11 år til Pigeraketten.
Det bliver 2½ time fyldt med fantasi, sjov og masser af fodboldaktiviteter! Alle er velkomne - uanset om man har prøvet fodbold før eller er helt ny. Det er gratis og uforpligtende at deltage og det kræver ingen tilmelding.

Du kan nu læse sognebladet

Klik her og se det nye nummer af sognebladet

Bladet kan også hentes ved Sognehuset samt i Raklev Brugs

Kontaktoplysninger:

Elledevej 29, 4400 Kalundborg
Telefon: 59 50 85 00  -   CVR. 25997115

Mail: kontor@raklev.dk

Skriv til kontoret hvis du har skiftet mail eller mobilnummer.
Så retter vi det til i systemet så du kan betale kontingent.