Pigeraketten 2020 er udskudt til senere på året

Landsmesterskab på Fuglsøcenteret 2007

Weekenden den 8-9 september var vi 11 mand afsted til landsmesterskaber på Fuglsøcentret.Vi havde lejet de tunge drenges Ford Transit. Det var hyggligt at køre i bus sammem derover. Lørdag var der to kampe på programet. Der var tilmeldt 5 hold i superveteranrækken, her af blev det ene hold væk. Lørdag aften var der festmiddag og bagefter landskamp Sverrige- Danmark på storskærm.
Søndag var der endnu 2 kampe der skulles spilles. Først den sidste indledende kamp for at finde ud af om hvem der skulle spille om 1-2 pladsen eller 3-4 pladsen. Ikast havde vundet alle deres kampe og vi tre andre hold havde vundet hver en, så det var målscore og indbyrdes resultater der kom til at gælde. Vi skulle spille om 3-4 pladsen, vi tabte kampen 3-1. Efter bad og en enkelt øl samt frokost gik det hjemover til Kalundborg. Endnu en god fodbold oplevelse rigere.

Gul kort, rødt kort og så...

Klubbens absolut ældste trup har haft en fængslende oplevelse. Efter et par alvorlige røde kort var der blevet sparet op til en tur i fængsel. I dagens anledning var holdet tilføjet et par unge mennesker. Altså under 50 år.

Holdet var på besøg i Vridsløselilles Bandidos afdeling. Ikke for at lave aftaler, nææææ - det var faktisk for at spille fodbold. Raklev gamle drenge vandt med 6-7 mål og rygterne siger at Jørgen Thomsen sluttede af med et hattrick.

Se billederne foran Egon Olsens port.

Pige Raketten 2020

Raklev Gymnastik og Idrætsforening og Kalundborg Boldklub vil gerne have flere af de lokale piger ud på banerne. Derfor inviterer vi, sammen med DBU, alle piger mellem 5 og 11 år til Pigeraketten.
Det bliver 2½ time fyldt med fantasi, sjov og masser af fodboldaktiviteter! Alle er velkomne - uanset om man har prøvet fodbold før eller er helt ny. Det er gratis og uforpligtende at deltage og det kræver ingen tilmelding.

Du kan nu læse sognebladet

Klik her og se det nye nummer af sognebladet

Bladet kan også hentes ved Sognehuset samt i Raklev Brugs

Kontaktoplysninger:

Elledevej 29, 4400 Kalundborg
Telefon: 59 50 85 00  -   CVR. 25997115

Mail: kontor@raklev.dk

Skriv til kontoret hvis du har skiftet mail eller mobilnummer.
Så retter vi det til i systemet så du kan betale kontingent.