Fodboldgolf

Forårsafslutningen blev ikke til golf på Sejerø, som det ellers har været tradition de sidste 9 år.Der er opstået uenighed om leje af golfbanen med klubben og ejeren af golfbanen.
I stedet blev det til en mellem ting : Fodboldgolf
Lørdag den 27 juni kl. 9.00 drog vi 5 afsted til Odsherred Fodboldgolf i Vig.Efter godt 2 timer spil på en dejlig og flot bane gik turen videre til Pottegården
Hvor vi indtog en lettere frokost, der efter hjem til Kalundborg

Jørgen

Odsherred fodboldgolf

Fodboldgolf

Der er 30 billeder i alt i dette galleri

Afslutning forår 2014 - Sejerø

Endnu en gang er forårssæsonen blevet afsluttet med en tur til Sejerø. I år var vi 6 der tog færgen den 5 juli kl.8:00 fra Havnsø. Denne gang kun med en debutant, Freddy
Alt gik som på de tidligere års ture. Færgen:Morgenbrød , kaffe og en lille en til halsen og kaste gris. Efter et par omgange gris er færgen på Sejerø.

Som de sidste år blev vi hentet ved færgen af folk fra Sejerø golfklub og kørt ud til banen. Efter udlevering af udstyr og en tur på Driving Range, så krop og køller kunne blive varmet op, gik golfspillet i gang.
9 huller blev det til. Vi hyggede os storartet. Efter ca.4timers spil gik turen til Spætten, hvor vi fik serveret en lækker frokost og selvfølgelig lidt fadøl til.
Hjem med færgen 15.15 efter en pragtfuld dag på Sejerø.

Jørgen

Afslutning efterår 2013 - Starbowl

Efterårs afslutningen blev holdt på Star Bowl. Efter 2 forsøg lykkedes det. Første gang vi ankom, var der lukket på grund af vandskade. Vi skulle jo ikke gå sultne hjem, så vi tog til " Den tykke kok " og fik lidt mad. Anden gang kom vi til at bowle fik lidt god mad og en enkel eller to fadbamser.

Afslutning forår 2013 - Sejerø

Endnu en gang er forårssæsonen blevet afsluttet med en tur til Sejerø. I år var vi 9 der tog færgen den 15 juni kl. 8:00 fra Havnsø. Denne gang med tre debutanter.( Per M. , Christian og Niels N.)
Alt gik som på de tidligere års ture. Færgen: Morgenbrød , kaffe og en lille en til halsen, når det er overstået er det kaste gris tid. Efter et par omgange er færgen på Sejerø.

Vi fik spillet noget golf, 10-12 huller blev det til. Vi hyggede os storartet. Efter ca 4 timers golf spil, gik turen til Spætten, hvor vi fik serveret en lækker frokostbuffet og selvfølgelig lidt fadøl til maden.
Hjem med færgen 15.15 efter en pragtfuld dag på Sejerø.

Afslutning forår 2012 - Sejerø

Endnu en gang er forårssæsonen blevet afsluttet med en tur til Sejerø.I år var vi 8 der tog færgen den 1 juli 9:15 fra Havnsø. Denne gang var der to debutanter med.( Iver og Svend)
Vi fik spillet noget golf, 7- 8 huller blev det til. Vi hyggede os storartet. efter ca 3 timers spil, gik turen til Spætten, hvor vi fik serveret en lækker frokostplatte og selvfølgelig lidt fadøl til maden.
Hjem med færgen 15.20 efter en pragtfuld dag på Sejerø.
Jeg havde bestilt en golfpakke, der betød at vi hjemme fra havde betalt for færge, golf og mad, samt at vi blev kørt fra færgen til golfbanen. Efter golfen blev vi kørt til Spætten.

Jørgen

Afslutning efterår 2012 - Starbowl

Efterårs afslutningen blev holdt på Star Bowl. Først lidt bowling, dernæst god mad og en enkel fadbamse.

Afslutning forår 2011 - Sejerø

Endnu en gang er forårssæsonen blevet afsluttet med en tur til Sejerø. Denne gang den 9 juli. I år var vi 6 der tog færgen 7:00 fra Havnsø. Denne gang var der en debutant med.( Niels Thrane)
Vi fik spillet noget golf, 12-15 huller blev det til. Vi hyggede os storartet. efter godt 4 timers spil, gik turen til Spisehuset, hvor vi fik serveret en lækker frokostplatte og selvfølgelig lidt fadøl til maden.
Hjem med færgen 15.20 efter en pragtfuld dag på Sejerø.

Jørgen

Afslutning forår 2010 - Sejerø

Sejerø

Endnu en gang er forårssæsonen udover en aften med pizza og øl blevet afsluttet med en tur til Sejerø.I år var vi 6 der tog færgen 8:05 fra Havnsø. Denne gang var der ingen debutanter med.
Vi fik spillet noget golf, ni huller blev det til. Vi hyggede os storartet. efter godt 4 timers spil, gik turen til Spisehuset, hvor vi fik serveret en lækker frokostplatte og selvfølgelig lidt fadøl til maden.
Hjem med færgen 15.20 efter en pragtfuld dag på Sejerø.

Jørgen

Afslutning forår 2009 - Sejerø

Endnu en gang er forårssæsonen udover den sædvanlige aften med smørrebrød og øl blevet afsluttet med en tur til Sejerø.I år var vi 5 der tog færgen 7:05 fra Havnsø. Denne gang var der igen en debutant med, nemlig Torben.
Vi fik spillet noget golf, ni huller blev det til. Vi hyggede os storartet. efter godt 4 timers spil, gik turen til Spisehuset, hvor vi fik serveret en lækker frokostplatte og selvfølgelig lidt fadøl til maden.
Hjem med færgen 15.20 efter en pragtfuld dag på Sejerø.

Jørgen

Forrige Næste

Idræt for livet

Kontaktoplysninger

Elledevej 29, 4400 Kalundborg
Telefon:  59 50 85 00
CVR. 25997115

Mail: kontor@raklev.dk

Skriv til kontoret hvis du har skiftet
mailadresse eller mobilnummer.
Så retter vi det til i systemet så du kan betale kontingent.

 

Det er nu muligt at betale kontingentet med alle typer.

Dankort
VisaDankort
Visa
Visa Electron
Mastercard
Maestro

Du kan ikke betale med mobilpay