Beskrivelse

Folkedans

I Raklev (R.G.I) er der en lang tradition for at danse folkedans og der er danset hvert år fra 1975. Vi har folkedansere der kommer langvejs fra for at deltage i dansen og det store sammenhold der opstår. 

Vores instruktør leder os igennem aftenen og sørger for en god og varieret dans i samarbejde med spillemændene. Spillemændene sørger for en rigtig god og inspirerende musik, som man slet ikke kan sidde stille til. 

Vi er ca. 40 folkedansere der mødes hver onsdag, men vi kan sagtens være mange flere, så de der har lyst til at prøve kræfter med folkedansen skal blot møde op. Der er udover almindelig lyst til at danse ingen krav om at man kan danse folkedans. Alle grundtrin vil blive øvet mange gange og der er al den hjælp der kan blive behov for. Vi danser i ganske almindeligt tøj og har et par lette sko på. De gl. myter om at vi danser i folkedragter gælder altså ikke. Folkedragt bruges normalt kun ved opvisninger, men almindeligt tøj kan også bruges.

En øve aften starter med en times dans, derefter er der ca. ½ times pause, hvor man kan nyde sin medbragte kaffe, øl eller sodavand. Derefter er der endnu en times dans der afsluttes med sang.
 

 

Kontaktoplysninger

Elledevej 29, 4400 Kalundborg
Telefon:  59 50 85 00
CVR. 25997115

Mail: kontor@raklev.dk

Skriv til kontoret hvis du har skiftet
mailadresse eller mobilnummer.
Så retter vi det til i systemet så du kan betale kontingent.

 

Det er nu muligt at betale kontingentet med alle typer.

Dankort
VisaDankort
Visa
Visa Electron
Mastercard
Maestro

Du kan ikke betale med mobilpay 

 

Folkedanser aktiviteter