Pigeraketten 2020 er udskudt til senere på året

Hold:
Unge piger 7. kl. til 1.G
 

Sted:
Nyruphallen


Tid:
Onsdage kl. 18.30 - 20.00, start onsdag den 4. sep. 2019

 

Instruktør og hjælper:


Cecillie
(Instruktør)

Kontingent:
Kr 600,-. Egenbetaling til dragt mm. max. 400,-kr.
Online tilmelding, tryk her og følg vejledningen 

 

Holdbeskrivelse:

Hej søde piger der er interesseret i at gå på holdet Unge piger, jeg hedder Cecilie Cederlund og jeg er instruktør på holdet unge piger 19/20 :) 

Holdet er for dig der elsker gymnastik og udfordringer. Vi skal arbejde med et specielt håndredskab i år inspireret af DGI’s 11 verdenshold, som er vifter.

Derudover skal vi øve os på forskellige grundelementer og svære trin indenfor rytmegymnastikken, sådan at hver gymnast kan blive udfordret på lige netop det niveau gymnasten er på.

Alt det skal være med til at skabe vores opvisningsprogram som vi skal vise frem gennem foråret og sommeren til en helt masse opvisninger.

Udover gymnastikken er sammenholdet også en utrolig vigtigt ting på holdet “unge piger” derfor skal vi have en eller to weekendtræninger, hvor vi skal nørde med gymnastikken og lærer hinanden at kende på helt nye måder, derudover håber jeg på flere sociale arrangementer.

Håber vi ses - Cecilie

 

Kontaktperson:
Mette J
Mobil: 2328 2241
Rikke R
Mobil: 2248 9740

Pige Raketten 2020

Raklev Gymnastik og Idrætsforening og Kalundborg Boldklub vil gerne have flere af de lokale piger ud på banerne. Derfor inviterer vi, sammen med DBU, alle piger mellem 5 og 11 år til Pigeraketten.
Det bliver 2½ time fyldt med fantasi, sjov og masser af fodboldaktiviteter! Alle er velkomne - uanset om man har prøvet fodbold før eller er helt ny. Det er gratis og uforpligtende at deltage og det kræver ingen tilmelding.

Du kan nu læse sognebladet

Klik her og se det nye nummer af sognebladet

Bladet kan også hentes ved Sognehuset samt i Raklev Brugs

Kontaktoplysninger:

Elledevej 29, 4400 Kalundborg
Telefon: 59 50 85 00  -   CVR. 25997115

Mail: kontor@raklev.dk

Skriv til kontoret hvis du har skiftet mail eller mobilnummer.
Så retter vi det til i systemet så du kan betale kontingent.