Raklev Håndbold deltager til Næstved CUP 2021

Håndbolden ruller igen
Ca. 70 UNGDOMSSPILLERE FRA Raklev og HF Kalundborg drager til Næstved d. 17. til 19. september.

Igennem 40 år har ungdomsstævnet Næstved Cup eksisteret. Stævnet har udviklet sig til at være et af Danmarks største indendørs håndboldstævner, og efter en aflysning i 2020 glæder byen sig til igen at blive fyldt med håndboldspillende børn og unge.
I weekenden den 17.-19. september deltager 3000 spillere og ledere i stævnet.
Ca. 80 ungdomsspillere og trænere fra Raklev og HF Kalundborg drager til Næstved d. 17. til 19. september. Det har de gjort siden 2012, da dette stævne er en perfekt opstart inden turneringen starter den 3. oktober.
I år har klubben arrangeret fælles bus kørsel til stævnet, så vi ankommer samlet ca. 17.30 om fredagen.
”Vi glæder os til at komme i gang igen”, udtaler Finn Jensen, formand for Næstved Herlufsholm Håndbold og fortsætter: ”Det er et stort klubevent, hvor 300 frivillige forældre, bedsteforældre og andre hjælper med at få ”bolden til at rulle”, og det er vi som klub og by meget stolte over.”
Stævnet handler ikke kun om håndbold, det handler også om sammenhold, fællesskab og om at skabe mindeværdige stunder, hvilket næsten ikke kan undgås på den tre-dage lange cup, hvor otte folkeskoler åbner dørene for overnattende – og glade – håndboldspillere.
I løbet af stævnet bliver der afviklet 600 kampe på 23 baner rundt om i Næstved, og spillerne fra Raklev og HF Kalundborg glæder sig til, at det igen bliver stævnetid efter et meget langt år, hvor COVID-19 også satte en stopper for sports- og foreningslivet.
”Vi ser frem til at mærke liv i håndboldhallerne igen, og sammen med vores samarbejdspartner #mærknaestved glæder vi os over, at stævnets 40-års jubilæum har fået så meget tilslutning fra klubber i Danmark, Tyskland og Sverige.” slutter Finn Jensen.

Du kan nu læse sognebladet

 

Klik her og se det nyeste nummer af Sognebladet

Kontaktoplysninger:

Elledevej 29, 4400 Kalundborg
Telefon: 59 50 85 00  -   CVR. 25997115

Mail: kontor@raklev.dk

Skriv til kontoret hvis du har skiftet mail eller mobilnummer.
Så retter vi det til i systemet så du kan betale kontingent.