HF Kalundborg rykker op i 3. division Stort Tillykke

HF Kalundborg vandt mandag aften udekampen mod KSG med 25-26. Dermed rykker de op i 3. division, efter de vandt den første kamp på hjemmebane 28-23.

Og sejrscifrene lyver. Sejren var ganske suveræn. Men foran 19-26 – og dermed samlet med 12 mål – fem minutter før tid begyndte HF Kalundborg at slappe af, lege og give hinanden oprykningskrammere på bænken.

Det betød, at KSG vandt de sidste fem minutter 6-0, men de tabte altså alligevel både mandagens kamp og samlet.

Det var kun ved 0-0 og 1-1, at KSG var på uafgjort. Ellers var Kalundborg foran fra start til slut. Det skyldes ikke mindst Andreas Bundgaard i Kalundborgs mål. Han reddede blandt andet to straffekast ved 1-3 og var med til tidligt at give Kalundborg en solid føring. Det blev belønnet af de mange medrejsende HF Kalundborg-tilhængere, der taktfast råbte “Fisse, kusse, Andreas er en mur”.

Holdene gik til pause med stillingen 10-15, så KSG skulle indhente 10 mål i anden halvleg. Den opgave gik fra svær til umulig, da føringen nåede syv mål ved 15-22 med et kvarter tilbage, og trods pyntemålene til slut var hjemmeholdet ikke i nærheden af at true HF Kalundborgs oprykning.

Jano Wad, Tobias Jørgensen og Rasmus Voss delte topscorertitlen i kampen med fem mål hver.