Beskrivelse

Krocket

Der er nu mulighed for at spille Krocket ved Røsnæshallen, hvor en af fodboldbanerne danner rammen om denne dejlige aktivitet. Der spilles hver mandag kl. 9.30 fra april til september. Herefter spilles der om fredagen, hvis ikke andet aftales. Man skal blot møde op i praktisk tøj og sko, alt udstyr til Krocket har vi.

Krocket er for alle og det kræver ingen forudgående kendskab. Man spiller 2 og 2 og vi sørger for at øvede og uøvede spiller sammen. Der bliver i løbet af sæsonen mulighed for at spille sammen med de nærmeste Krocket spillere, der er fra Slagelse eller Ruds Vedby, men det er ingen forudsætning for at spille.

Årsagen til at vi i RGI har taget denne aktivitet op er en henvendelse fra DGI’s Krocket udvalg der mente det var en god ide også at spille Krocket i denne ende af Sjælland. Udover at spille er der jo også et socialt aspekt i spillet. I forhold til have Krocket spilles der på baner med international mål, banen er således 20 gange 30 meter og udstyret er noget mere robust.

Man er altid meget velkommen til at komme og prøve spillet. Vi har det udstyr der skal bruges og man kommer til at spille sammen en erfaren spiller.

Nytårsgalla smiley
Du bestiller din billet her.
 

Klik her for flere oplysninger

Generalforsamling 2018
Allerede nu kan du sætte kryds i kalenderen ved den 9. marts 2018.

På denne dato holdes den årlige generalforsamling i RGI samt i

Støtteforeningen for RGI og Røsnæshallen.

 

Kontaktoplysninger

Elledevej 29, 4400 Kalundborg
Telefon:  59 50 85 00
CVR. 25997115

Mail: kontor@raklev.dk

Skriv til kontoret hvis du har skiftet
mailadresse eller mobilnummer.
Så retter vi det til i systemet så du kan betale kontingent.

 

Det er nu muligt at betale kontingentet med alle typer.

Dankort
VisaDankort
Visa
Visa Electron
Mastercard
Maestro

Du kan ikke betale med mobilpay