Tildeling af tilskud

Principper for tildeling af tilskud fra Raklev Fodbold Forældreforening
Der kan bevilges max. kr. 400 pr. spiller i løbet af perioden 1. september til 31. august.
Stævner
1 dags stævner:
Der refunderes kun stævnegebyr
Stævner over flere dage:
Ved øvrige stævner over flere dage refunderes også en del af deltagerbetalingen.
En spiller kan i løbet af perioden 1. september til 31. august året efter max få tildelt kr. 400 i tilskud, dette dækker for alle former for tilskud.
Ansøgninger skal derfor være vedlagt en oversigt over hvilke spillere der deltager.
Spillere der IKKE er registreret i RGI´s medlemskartotek på ansøgningstidspunktet kan IKKE få tilskud.
Alle udbetalinger af tilskud sker gennem RGI´s kasserer.
Forældreforeningen clearer ”kun” gennem RGI´s kasserer.
P.F.V.
Gitte Nordbo Keller

Klik her og se det nye nummer af sognebladet

Bladet kan også hentes ved Sognehuset samt i Raklev Brugs