Tildeling af tilskud

Principper for tildeling af tilskud fra Raklev Fodbold Forældreforening
Der kan bevilges max. kr. 400 pr. spiller i løbet af perioden 1. september til 31. august.
Stævner
1 dags stævner:
Der refunderes kun stævnegebyr
Stævner over flere dage:
Ved øvrige stævner over flere dage refunderes også en del af deltagerbetalingen.
En spiller kan i løbet af perioden 1. september til 31. august året efter max få tildelt kr. 400 i tilskud, dette dækker for alle former for tilskud.
Ansøgninger skal derfor være vedlagt en oversigt over hvilke spillere der deltager.
Spillere der IKKE er registreret i RGI´s medlemskartotek på ansøgningstidspunktet kan IKKE få tilskud.
Alle udbetalinger af tilskud sker gennem RGI´s kasserer.
Forældreforeningen clearer ”kun” gennem RGI´s kasserer.
P.F.V.
Gitte Nordbo Keller

Raklev Fest 14.9.2019

For alle med tilknytning til RGI over 18 år

Kom sammen med RGI venner og partner og vær med til fest på tværs af alle afdelinger i RGI!

Der serveres buffet fra Meny inkl. kaffe og sødt, og efterfølgende spilles der op til dans ved bandet Singstarz.

Hele herligheden koster kun 150,- kr. pr. person

Drikkevarer sælges til fordelagtige priser og skal købes i baren.

Tilmelding sker ved betaling på mobile pay 66325 eller ved bank overførsel til reg. nr.: 2190 kontonummer: 6600029579

Husk at angive navn ved betaling.

Vi glæder os til at se jer!