Efterårshilsen fra bestyrelsen.

Vi starter nu op efter en dejlig sommerferie. Se under de enkelte idrætsgrene for mere info.

Vi er heldigvis ogås ved at være kommet godt igennem Corona. Der er stadig enkelt restriktioner, som vi skal overholde.

For indendørs aktivitet gælder bl.a. følgende retningslinjer:

Indendørs idræt:
• Indendørs idræt er tilladt for alle aldersgrupper.
• Kontaktsport - også med kropskontakt - er tilladt for alle aldersgrupper.
• Der gælder et forsamlingsforbud på 500 personer. Både udøvere, trænere, dommere mv. tæller med i det samlede antal.

• Der er krav om coronapas i foreningsfitness for personer på 18 år og derover

For udendørs aktiviteter gælder følgende retningslinjer:

•  Der gælder et forsamlingsforbud på 500 personer for udendørs idræt. Både udøvere, trænere, dommere og evt. tilskuere i form af forældre eller lign. tæller med i det samlede antal.
    • Professionel idræt er fortsat undtaget fra restriktionerne.

Med venlig hilsen – Raklev GI - bestyrelsen.
********************************************************************************************

Raklev Gymnastik og Idrætsforening (Raklev GI) er en af Vestsjællands største idrætsforeninger.
Raklev GI er stiftet i 1863 og derved også en af landets ældste idrætsforeninger. Vi har i mange år været en traditionel forening med gymnastik, badminton, håndbold, fodbold og folkedans. De seneste år er der kommet flere sportsgrene med, som det ses i menuen herover.

Vi har ca. 1600 medlemmer totalt.  Vi holder primært til i Røsnæshallen, hvor også foreningens kontor er beliggende. Pga. foreningens størrelse har vi dog fået haltimer i stort set alle haller i Kalundborg.
Vi håber at se dig ved banerne eller i en af hallerne.   ​Vi er også på facebook.

Klik her og se det nyeste nummer af Sognebladet