Refusion af udgifter:

Har du som træner eller bestyrelsesmedlem haft udlæg for klubben skal du sende en refusionsblanket til os.

Hvis du har købt på konto skal dette angives. Bemærk at du kun kan købe på konto hvis det er aftalt med kassereren.

Hent refusionsblanketten her og udfyld alle felter. Bemærk at der skal angives afdeling og hvem der skal godkende dit udlæg.

Klister din bon på blanketten og scan den som PDF-fil til mail: faktura@raklev.dk.

Det er ikke nødvendigt at indhente godkendelse fra afdelingsansvarlig da blanketen sendes igennem vores elektroniske godkendelsessystem.

VIGTIGT:

• Når du køber hos en butik vi har konto hos, skal du stadig medsende kassebon fra butikken.
  • Du må ikke må aflevere bon'er eller andre fysiske bilag hverken på kontoret eller i postkasser.
  • Blanketten skal indsendes hurtigt.
  • De må kun sendes pdf filer (ikke jpg, tiff eller andre billedformater).

Hvad gør jeg hvis jeg ikke har adgang til en scanner ?

Når du har din blanket på papir, skal du gøre den digital. Det kan du gøre ved at scanne/sende bilaget fra en multiprinter (der står en  RGIs kontor) eller bruge programmet Adobe Scan fra din mobiltelefon.

Den gratis app til PDF-scanning Adobe Scan forvandler din mobilenhed til en effektiv bærbar PDF-scanner.

Brug denne mobile dokumentscanner for at konvertere alt – kvitteringer, noter, dokumenter, fotos, visitkort, whiteboards – til en Adobe PDF-fil, som du kan videresende.