Hent Blanket til omkostningsgodtgørelse på Conventus

Blanketten ligger i området ARKIV.

Det er en regnearksfil(excel) som kan udfyldes på PC. Hent, Udfyld og gem den som PDF og send den til kasserer@raklev.dk. I nyere versioner af Excel kan man klikke på FIL -> DEL og VÆLG PDF FIL.

Har du ikke adgang til conventus så skriv til Kassereren, så kan han hjælpe.

Link til Conventus

Hent den her som PDF-fil.

Godtgørelse   "ulønnede" trænere/instruktører:

En klar aftale med vores instruktører og trænere, er en forudsætning for et godt samarbejde.

Skattefri godtgørelser kan alene ydes til ulønnede trænere og instruktørere. Man kan ikke for samme periode og for samme arbejde få både løn og skattefri godtgørelser.

Læs mere om trænerkontrakter her.

Hent blanketten på Conventus, udfyld den og klik på send. Skriv også en eksemplar til dit eget regnskab.

TEST PDF formular (virker ikke endnu)

Hent blanket