Støtteforeningen

Støtteforening har til formål at tjene så mange penge som muligt og i bedste julemandsstil give dem til gode formål rundt omkring i vores forening.
Støttenforeningen tjener sine penge ved at afholde arrangementer, fester og bankospil. Se mere under arrangementer.
Er du interesseret i at vide mere eller komme med på Støtteforeningens hjælperlister så kontakt støtteforeningens bestyrelse. (se under bestyrelse)

Klik her og se det nye nummer af sognebladet

Bladet kan også hentes ved Sognehuset samt i Raklev Brugs