Pigeraketten 2020 er udskudt til senere på året

08.06.2020 - Raklev GI åbner helt op – næsten. 

Det er med stor glæde at vi har fået meddelt at forbuddet mod indendørs idræt er ophævet, samt at forbuddet på max. 10 personer på eks. vores fodboldbaner mm., nu også er løftet til 50.

Knap tre måneder efter, at den kedelige Corona virus var årsag til at vi måtte lukke alle aktiviteter i klubben ned, har vi nu en dejlig meddelelse. Udendørs idræt (fodbold, HIIT og Zumba) har kørt begrænset et par uger, men nu kan indendørsidrætten også åbne og gymnaster, badminton-, bordtennis- og håndboldspillere kan nu i alle aldre igen dyrke deres idræt i vante omgivelser. DIF og DGI har færdiggjort deres retningslinjer også for indendørsidrætten oven på weekendens politiske beslutninger og udmeldinger, og det betyder, at vi nu har fået grønt lys til at sætte gang i stort set alle aktiviteter.

Lige nu afventer vi de endelige retningslinjer fra kommunen, men vi forventer, at vi nu er tæt på normale tilstande i Raklev. 

Vi skal stadig være opmærksomme på sundhedsmyndighedernes anbefalinger – særligt hygiejne og kontaktsmitte.  Så vi skal stadig huske at holde afstand, vaske hænder ofte, passer på hinanden og så videre.  Og så er vi nødt til at påpege at det stadig gælder at man ikke kommer i klubben, hvis man har det mindste tegn på Corona – og disse tegn tror vi at alle kender.   Hvis vi - trænere eller bestyrelse - får mistanke om det modsatte bliver i hjemsendt straks.   

Så nu glæder vi os bare til at se jer alle igen.  Klubhuset er igen åbent. Vi begynder at holde møder igen. Det er næsten som det plejer.  

Men der bliver et stort arbejde i at få alt til at fungere igen. Vi håber at I l alle vil hjælpe os med det.

Vi vil også afholde vores udsatte generalforsamling den 30. juni, som tidligere år sammen med vores støtteforening.  Indkaldelse udsendes/annonceres  9.6.2020.

Med venlig hilsen – Raklev GI - bestyrelsen. indecision


 

 

Du kan nu læse sognebladet

Klik her og se det nye nummer af sognebladet

Bladet kan også hentes ved Sognehuset samt i Raklev Brugs

Kontaktoplysninger:

Elledevej 29, 4400 Kalundborg
Telefon: 59 50 85 00  -   CVR. 25997115

Mail: kontor@raklev.dk

Skriv til kontoret hvis du har skiftet mail eller mobilnummer.
Så retter vi det til i systemet så du kan betale kontingent.