Håndbold kalender

I dag « » Oktober 2021

Oktober 2021

Uge Dato Dag Aktivitet
  01 Fre
  02 Lør
  03 Søn
40 04 Man
  05 Tir
  06 Ons
  07 Tor
  08 Fre
  09 Lør
  10 Søn
41 11 Man
  12 Tir
  13 Ons
  14 Tor
  15 Fre
  16 Lør
  17 Søn
42 18 Man
  19 Tir
  20 Ons
  21 Tor
  22 Fre
  23 Lør
  24 Søn
43 25 Man
  26 Tir
  27 Ons
  28 Tor
  29 Fre
  30 Lør
  31 Søn

Raklev Håndbold deltager til Næstved CUP 2021

Håndbolden ruller igen
Ca. 70 UNGDOMSSPILLERE FRA Raklev og HF Kalundborg drager til Næstved d. 17. til 19. september.

Igennem 40 år har ungdomsstævnet Næstved Cup eksisteret. Stævnet har udviklet sig til at være et af Danmarks største indendørs håndboldstævner, og efter en aflysning i 2020 glæder byen sig til igen at blive fyldt med håndboldspillende børn og unge.
I weekenden den 17.-19. september deltager 3000 spillere og ledere i stævnet.
Ca. 80 ungdomsspillere og trænere fra Raklev og HF Kalundborg drager til Næstved d. 17. til 19. september. Det har de gjort siden 2012, da dette stævne er en perfekt opstart inden turneringen starter den 3. oktober.
I år har klubben arrangeret fælles bus kørsel til stævnet, så vi ankommer samlet ca. 17.30 om fredagen.
”Vi glæder os til at komme i gang igen”, udtaler Finn Jensen, formand for Næstved Herlufsholm Håndbold og fortsætter: ”Det er et stort klubevent, hvor 300 frivillige forældre, bedsteforældre og andre hjælper med at få ”bolden til at rulle”, og det er vi som klub og by meget stolte over.”
Stævnet handler ikke kun om håndbold, det handler også om sammenhold, fællesskab og om at skabe mindeværdige stunder, hvilket næsten ikke kan undgås på den tre-dage lange cup, hvor otte folkeskoler åbner dørene for overnattende – og glade – håndboldspillere.
I løbet af stævnet bliver der afviklet 600 kampe på 23 baner rundt om i Næstved, og spillerne fra Raklev og HF Kalundborg glæder sig til, at det igen bliver stævnetid efter et meget langt år, hvor COVID-19 også satte en stopper for sports- og foreningslivet.
”Vi ser frem til at mærke liv i håndboldhallerne igen, og sammen med vores samarbejdspartner #mærknaestved glæder vi os over, at stævnets 40-års jubilæum har fået så meget tilslutning fra klubber i Danmark, Tyskland og Sverige.” slutter Finn Jensen.

HF Kalundborg henter træner i NFØ

HF Kalundborg henter træner i NFØ

HF Kalundborg havde håbet at spille sig til en oprykning til 3. division i dette forår under ledelse af Brian Jørgensen og Martin Larsen.

Nu bliver det i stedet Brian Jensen, der kommer til at stå i spidsen, når sæsonen starter efter sommerferien.
- Det er en ung træner på vej fremad. Han er arbejdsom, og han er en rigtig klubmand. Vi er glade for at få en lidt yngre træner på vej frem med ambitioner, og han passer godt til den trup, vi har nu, siger Thomas Voss fra HF Kalundborgs styregruppe.

Han lægger ikks skjul på, at klubben ærgrer sig over ikke at have fået lov at spille 2020-21-sæsonen færdig, efter DHF på et ekstraordinært repræsentantskabsmøde valgte at annullere sæsonen.

- Vi holdt os i gang hele vinteren, og spillerne har trænet individuelt som sindssyge i håbet om, at vi kunne fortsætte. Så det var en våd i klud i ansigtet. Spillerne havde helt klart ambitionen om at rykke op, fortæller Thomas Voss.

Han mener, at HF Kalundborg havde et godt hold, der var blevet forstærket i forhold til efteråret. Både mem en tilbagevendt Tobias Jørgensen efter skadespause, med hans bror Jonas Jørgensen og med rutinerede Jano Wad, som var skiftet tl klubben, men som ikke nåede at spille kampe. Jano Wad bliver i den kommende sæson spillende assistent for Brian Jensen.

- Tobias Jørgensen er uden tvivl vores stærkeste kort. Så har vi Mikkel Nissen, og Mads Jepsen og Rasmus Voss har spillet stærkt, hvor Mads har spillet forsvar, og Rasmus har spillet angreb, så får vi Jonas Jørgensen, som er en ung, rigtig dygtig spiller, og så med Jano Wad får vi noget rutine, siger Thomas Voss om truppen.

Det betyder også, at HF kalundborg går ind til sæsonen med tårnhøje ambitioner.
- Vi forventer at spille med om oprykning. Vi går helt klart efter oprykningen, det kan vi lige så godt melde ud, siger Thomas Voss.

Trænerskiftet betyder, at Brian Jørgensen igen kan koncentrere sig om at være i HF Kalundborgs styregruppe sammen med Thomas Voss. Sidstnævnte understreger dog, at trænerskiftet ikke skyldes utilfredshed med Brian Jørgensen.
- Det har hele tiden været aftalen, at Brian og Martin kun skulle tage et år. Vi var sent ude, fordi vi troede, vi skulle forlænge med Thomas Emanuel, og så kom coronaen. Så jeg overtalte Brian til at tage en sæson, og han fik Martin med. De har leveret et fremragende arbejde. Både ledelse og spillere er meget tilfredse, siger Thomas Voss.

Den nye Kalundborg-træner Brian Jensen førte i den annullerede 2020-21-sæson NFØ til fire sejre og et nederlag i fem kampe. Det eneste nederlag kom netop til HF Kalundborg, der også noterede sig fire sejre og et nederlag i fem kampe.