HF Kalundborg rykker op i 3. division Stort Tillykke

HF Kalundborg vandt mandag aften udekampen mod KSG med 25-26. Dermed rykker de op i 3. division, efter de vandt den første kamp på hjemmebane 28-23.

Og sejrscifrene lyver. Sejren var ganske suveræn. Men foran 19-26 – og dermed samlet med 12 mål – fem minutter før tid begyndte HF Kalundborg at slappe af, lege og give hinanden oprykningskrammere på bænken.

Det betød, at KSG vandt de sidste fem minutter 6-0, men de tabte altså alligevel både mandagens kamp og samlet.

Det var kun ved 0-0 og 1-1, at KSG var på uafgjort. Ellers var Kalundborg foran fra start til slut. Det skyldes ikke mindst Andreas Bundgaard i Kalundborgs mål. Han reddede blandt andet to straffekast ved 1-3 og var med til tidligt at give Kalundborg en solid føring. Det blev belønnet af de mange medrejsende HF Kalundborg-tilhængere, der taktfast råbte “Fisse, kusse, Andreas er en mur”.

Holdene gik til pause med stillingen 10-15, så KSG skulle indhente 10 mål i anden halvleg. Den opgave gik fra svær til umulig, da føringen nåede syv mål ved 15-22 med et kvarter tilbage, og trods pyntemålene til slut var hjemmeholdet ikke i nærheden af at true HF Kalundborgs oprykning.

Jano Wad, Tobias Jørgensen og Rasmus Voss delte topscorertitlen i kampen med fem mål hver.

Håndbold kalender

I dag « » Juni 2022

Juni 2022

Uge Dato Dag Aktivitet
  01 Ons
  02 Tor
  03 Fre
  04 Lør
  05 Søn
23 06 Man
  07 Tir
  08 Ons
  09 Tor
  10 Fre
  11 Lør
  12 Søn
24 13 Man
  14 Tir
  15 Ons
  16 Tor
  17 Fre
  18 Lør
  19 Søn
25 20 Man
  21 Tir
  22 Ons
  23 Tor
  24 Fre
  25 Lør
  26 Søn
26 27 Man
  28 Tir
  29 Ons
  30 Tor

Raklev G&I’s U11 piger i håndbold var i weekenden til DM i Greve

Raklev G&I’s U11 piger i håndbold var i weekenden til DM i Greve.
En deltagelse, der kræver, at man vinder A rækken.

Det var målet for holdet og trænerne, at det skulle lykkedes. Det gjorde det, og i weekenden skulle holdet derfor til DM og spille imod de andre 19 vindere af deres respektive A rækker. Holdene var inddelt i fire grupper med fem hold i hver. For at komme videre til slutspillet skulle pigerne minimum bliver nr. 2 i puljen.

”Første modstander var Frederikshavn, som vi havde hørt skulle være meget stærke. Nervøsiteten var derfor til at få øje på, men pigerne spillede en rigtig flot kamp, og vinder 10-8. Næste kamp ventede FIF, som pigerne tidligere har spillet imod. Denne kamp blev vundet 11-5. Pigerne havde for alvor fået rystet nerverne af sig, og vinder også resten af kampene i puljen, og bliver puljevinder,” fortæller Heidi Schou, der er træner for pigerne.

I kvartfinalen skulle pigerne møde GOG, der har tidligere landsholdspiller, Trine Nielsen, som træner. Det i sig selv kan virke frygtindgydende, men pigerne var mindre imponerede end trænerne og spillede en forrygende kamp, og vandt også denne kamp 13-10.

”Efter kampen fik tårerne frit løb fra især trænerne, også et par forældre måtte knibe en tåre. Det var en kæmpe forløsning pludselig at stå i semifinale ved DM, og være blandt Danmarks fire bedste hold. Noget ingen havde regnet med, da vi blev udtaget. I semifinalen skulle pigerne møde Skanderborg, og de blev desværre holdets stopklods for festlighederne. Semifinalen ender 13-16 efter en kamp, hvor pigerne kommer skidt fra start, men får kæmpet sig op på uafgjort. Det har dog kostet på energikontoen og kræfterne er brugt op,” fortæller Heidi Schou, og fortsætter: ”Det var en flok meget skuffede piger, der forlod banen. Men vi skulle hurtigt videre, for i bronzekampen skulle pigerne møde VRI fra Risskov. En kamp der desværre heller ikke faldt ud til Raklev pigernes fordel, men en rigtig god kamp og fight, hvor kræfterne slap op. Kampen endte 13-16 til VRI.”

Pigerne ender på en 4. plads til DM ud af de 20 bedste U11 pigehold i Danmark.

”En meget flot præstation, som intet håndboldhold i Raklev G&I tidligere har opnået.
Et rigtig flot punktum på en sæson, hvor pigerne udover DM deltagelsen også har vundet de to største håndboldstævner på Sjælland Næstved Cup i september 2021 og Hillerød Cup i påsken 2022,” slutter Heidi Schou.

Til netop Hillerød gjorde hele Raklev G&I’s ungdom sig særdeles bemærket ved at komme i 4 A finaler. Nemlig i U9 pige rækken, hvor RGI får sølv, i U11 pige får RGI som nævnt guld, i U13 drenge vinder RGI guld og i U17 piger får RGI sølv