Håndbold kalender

I dag « » Januar 2022

Januar 2022

Uge Dato Dag Aktivitet
  01 Lør
  02 Søn
01 03 Man
  04 Tir
  05 Ons
  06 Tor
  07 Fre
  08 Lør
  09 Søn
02 10 Man
  11 Tir
  12 Ons
  13 Tor
  14 Fre
  15 Lør
  16 Søn
03 17 Man
  18 Tir
  19 Ons
  20 Tor
  21 Fre
  22 Lør
  23 Søn
04 24 Man
  25 Tir
  26 Ons
  27 Tor
  28 Fre
  29 Lør
  30 Søn
05 31 Man

Raklev Håndbold deltager til Næstved CUP 2021

Håndbolden ruller igen
Ca. 70 UNGDOMSSPILLERE FRA Raklev og HF Kalundborg drager til Næstved d. 17. til 19. september.

Igennem 40 år har ungdomsstævnet Næstved Cup eksisteret. Stævnet har udviklet sig til at være et af Danmarks største indendørs håndboldstævner, og efter en aflysning i 2020 glæder byen sig til igen at blive fyldt med håndboldspillende børn og unge.
I weekenden den 17.-19. september deltager 3000 spillere og ledere i stævnet.
Ca. 80 ungdomsspillere og trænere fra Raklev og HF Kalundborg drager til Næstved d. 17. til 19. september. Det har de gjort siden 2012, da dette stævne er en perfekt opstart inden turneringen starter den 3. oktober.
I år har klubben arrangeret fælles bus kørsel til stævnet, så vi ankommer samlet ca. 17.30 om fredagen.
”Vi glæder os til at komme i gang igen”, udtaler Finn Jensen, formand for Næstved Herlufsholm Håndbold og fortsætter: ”Det er et stort klubevent, hvor 300 frivillige forældre, bedsteforældre og andre hjælper med at få ”bolden til at rulle”, og det er vi som klub og by meget stolte over.”
Stævnet handler ikke kun om håndbold, det handler også om sammenhold, fællesskab og om at skabe mindeværdige stunder, hvilket næsten ikke kan undgås på den tre-dage lange cup, hvor otte folkeskoler åbner dørene for overnattende – og glade – håndboldspillere.
I løbet af stævnet bliver der afviklet 600 kampe på 23 baner rundt om i Næstved, og spillerne fra Raklev og HF Kalundborg glæder sig til, at det igen bliver stævnetid efter et meget langt år, hvor COVID-19 også satte en stopper for sports- og foreningslivet.
”Vi ser frem til at mærke liv i håndboldhallerne igen, og sammen med vores samarbejdspartner #mærknaestved glæder vi os over, at stævnets 40-års jubilæum har fået så meget tilslutning fra klubber i Danmark, Tyskland og Sverige.” slutter Finn Jensen.

HF Kalundborg henter træner i NFØ

HF Kalundborg henter træner i NFØ

HF Kalundborg havde håbet at spille sig til en oprykning til 3. division i dette forår under ledelse af Brian Jørgensen og Martin Larsen.

Nu bliver det i stedet Brian Jensen, der kommer til at stå i spidsen, når sæsonen starter efter sommerferien.
- Det er en ung træner på vej fremad. Han er arbejdsom, og han er en rigtig klubmand. Vi er glade for at få en lidt yngre træner på vej frem med ambitioner, og han passer godt til den trup, vi har nu, siger Thomas Voss fra HF Kalundborgs styregruppe.

Han lægger ikks skjul på, at klubben ærgrer sig over ikke at have fået lov at spille 2020-21-sæsonen færdig, efter DHF på et ekstraordinært repræsentantskabsmøde valgte at annullere sæsonen.

- Vi holdt os i gang hele vinteren, og spillerne har trænet individuelt som sindssyge i håbet om, at vi kunne fortsætte. Så det var en våd i klud i ansigtet. Spillerne havde helt klart ambitionen om at rykke op, fortæller Thomas Voss.

Han mener, at HF Kalundborg havde et godt hold, der var blevet forstærket i forhold til efteråret. Både mem en tilbagevendt Tobias Jørgensen efter skadespause, med hans bror Jonas Jørgensen og med rutinerede Jano Wad, som var skiftet tl klubben, men som ikke nåede at spille kampe. Jano Wad bliver i den kommende sæson spillende assistent for Brian Jensen.

- Tobias Jørgensen er uden tvivl vores stærkeste kort. Så har vi Mikkel Nissen, og Mads Jepsen og Rasmus Voss har spillet stærkt, hvor Mads har spillet forsvar, og Rasmus har spillet angreb, så får vi Jonas Jørgensen, som er en ung, rigtig dygtig spiller, og så med Jano Wad får vi noget rutine, siger Thomas Voss om truppen.

Det betyder også, at HF kalundborg går ind til sæsonen med tårnhøje ambitioner.
- Vi forventer at spille med om oprykning. Vi går helt klart efter oprykningen, det kan vi lige så godt melde ud, siger Thomas Voss.

Trænerskiftet betyder, at Brian Jørgensen igen kan koncentrere sig om at være i HF Kalundborgs styregruppe sammen med Thomas Voss. Sidstnævnte understreger dog, at trænerskiftet ikke skyldes utilfredshed med Brian Jørgensen.
- Det har hele tiden været aftalen, at Brian og Martin kun skulle tage et år. Vi var sent ude, fordi vi troede, vi skulle forlænge med Thomas Emanuel, og så kom coronaen. Så jeg overtalte Brian til at tage en sæson, og han fik Martin med. De har leveret et fremragende arbejde. Både ledelse og spillere er meget tilfredse, siger Thomas Voss.

Den nye Kalundborg-træner Brian Jensen førte i den annullerede 2020-21-sæson NFØ til fire sejre og et nederlag i fem kampe. Det eneste nederlag kom netop til HF Kalundborg, der også noterede sig fire sejre og et nederlag i fem kampe.

Raklev Sportsbar  -  vores lokale mødested