Forårshilsen fra bestyrelsen

Ændret retningslinjer vedr. inden- og udendørsidræt grundet Corona.
 

For indendørs aktivitet gælder bl.a. følgende retningslinjer:

Fra og med den 6. maj genåbnes de indendørsidrætsfaciliteter for alle sportsgrene – alle idrætsudøvere over 18 år med skal medbringe Corona pas, som SKAL vises vedforlangen.

Forsamlingsforbud – der må fra 6. maj maksimalt være forsamlet 25 personer pr. aktivitet, dette inklusiv alle personer som direkte eller indirekte er del af aktiviteten.

  • Det vil være tilladt at opdele et areal således flere grupper kan træne side om side. Arealerne skal være adskilt med to meters mellemrum og kan markeres med snor, kegler eller lign.

Håndbold:  Afventer retningslinjer fra HRØ forventer først start omkring 1. maj – hold øje med Facebook siden RGI HÅNDBOLD - INFO

Badminton: Kontakt Margit Kondrup for yderligere oplysninger

Gymnastik: Har ingen hold indendørs før til efteråret, dog træner HIIT, yoga, Zumba, kroket og stavgang. Yderligere oplysninger fås hos Annette Hedelund Warming og Rikke Rugbjerg

For udendørs aktiviteter gælder følgende retningslinjer:

  • Max 75 antal personer til udendørs idræt 
  • Forsamlingsforbuddet omfatter alene personer, som er en aktiv del af aktiviteten dvs. udøvere, trænere, dommere mv.
  • Forældre, tilskuere og andre er tilladt udendørs idræt, så længe det samlede forsamlingsforbud på 75 personer overholdes.

Omklædningsfaciliteter vil blive åbnet op.

Vi skal stadig være opmærksomme på sundhedsmyndighedernes anbefalinger – særligt hygiejne og kontaktsmitte.  Så vi skal stadig huske at holde afstand, vaske hænder ofte, passe på hinanden og så videre.  Og så er vi nødt til at påpege at det stadig gælder at man ikke kommer i klubben, hvis man har det mindste tegn på Corona – og disse tegn tror vi at alle kender. Hvis vi - trænere eller bestyrelse - får mistanke om det modsatte bliver i hjemsendt straks.   

Vi må desværre også udsætte vores generalforsamling til senere. Indkaldelse udsendes/annonceres så snart vi kender en dato.

Med venlig hilsen – Raklev GI - bestyrelsen.
********************************************************************************************

Raklev Gymnastik og Idrætsforening (Raklev GI) er en af Vestsjællands største idrætsforeninger.
Raklev GI er stiftet i 1863 og derved også en af landets ældste idrætsforeninger. Vi har i mange år været en traditionel forening med gymnastik, badminton, håndbold, fodbold og folkedans. De seneste år er der kommet flere sportsgrene med, som det ses i menuen herover.

Vi har ca. 1600 medlemmer totalt.  Vi holder primært til i Røsnæshallen, hvor også foreningens kontor er beliggende. Pga. foreningens størrelse har vi dog fået haltimer i stort set alle haller i Kalundborg. 
Vi håber at se dig ved banerne eller i en af hallerne.   ​Vi er også på facebook.

Du kan nu læse sognebladet

 

Klik her og se det nyeste nummer af Sognebladet

Kontaktoplysninger:

Elledevej 29, 4400 Kalundborg
Telefon: 59 50 85 00  -   CVR. 25997115

Mail: kontor@raklev.dk

Skriv til kontoret hvis du har skiftet mail eller mobilnummer.
Så retter vi det til i systemet så du kan betale kontingent.