Landsmesterskab på Fuglsøcenteret 2007

Weekenden den 8-9 september var vi 11 mand afsted til landsmesterskaber på Fuglsøcentret.Vi havde lejet de tunge drenges Ford Transit. Det var hyggligt at køre i bus sammem derover. Lørdag var der to kampe på programet. Der var tilmeldt 5 hold i superveteranrækken, her af blev det ene hold væk. Lørdag aften var der festmiddag og bagefter landskamp Sverrige- Danmark på storskærm.
Søndag var der endnu 2 kampe der skulles spilles. Først den sidste indledende kamp for at finde ud af om hvem der skulle spille om 1-2 pladsen eller 3-4 pladsen. Ikast havde vundet alle deres kampe og vi tre andre hold havde vundet hver en, så det var målscore og indbyrdes resultater der kom til at gælde. Vi skulle spille om 3-4 pladsen, vi tabte kampen 3-1. Efter bad og en enkelt øl samt frokost gik det hjemover til Kalundborg. Endnu en god fodbold oplevelse rigere.

Gul kort, rødt kort og så...

Klubbens absolut ældste trup har haft en fængslende oplevelse. Efter et par alvorlige røde kort var der blevet sparet op til en tur i fængsel. I dagens anledning var holdet tilføjet et par unge mennesker. Altså under 50 år.

Holdet var på besøg i Vridsløselilles Bandidos afdeling. Ikke for at lave aftaler, nææææ - det var faktisk for at spille fodbold. Raklev gamle drenge vandt med 6-7 mål og rygterne siger at Jørgen Thomsen sluttede af med et hattrick.

Se billederne foran Egon Olsens port.

Du kan nu læse sognebladet

 

Klik her og se det nyeste nummer af Sognebladet

Kontaktoplysninger:

Elledevej 29, 4400 Kalundborg
Telefon: 59 50 85 00  -   CVR. 25997115

Mail: kontor@raklev.dk

Skriv til kontoret hvis du har skiftet mail eller mobilnummer.
Så retter vi det til i systemet så du kan betale kontingent.

Raklev Gymnastik og Idrætsforening (Raklev GI) er en af Vestsjællands største idrætsforeninger.
Raklev GI er stiftet i 1863 og derved også en af landets ældste idrætsforeninger. Vi har i mange år været en traditionel forening med gymnastik, badminton, håndbold, fodbold og folkedans. De seneste år er der kommet flere sportsgrene med, som det ses i menuen herover.
Vi har ca. 1400 medlemmer totalt.  Vi holder primært til i Røsnæshallen, hvor også foreningens kontor er beliggende. Pga. foreningens størrelse har vi dog fået haltimer i stort set alle haller i Kalundborg. 
Vi håber at se dig ved banerne eller i en af hallerne.   ​

Vi er også på facebook.