VM i Svinninge

Da vi havde vundet turneringen var vi kvalificeret til at spille om Vestsjællandsmesterskabet. Dette foregik i Svinninge søndag den 20. juni. Nr. 1 og 2 fra de to puljer i Veteran B rækken skulle spille mod hinanden. Desværre kom nr. 2 fra den anden pulje ikke, så det blev kun til 2 kampe. Vi vandt 3-0 over Gørlev i den første og spillede 0-0 i den anden mod B92 fra Slagelse. Det var nok til at blive Vestsjællandsmestre, da B92 kun vandt 3-2 over Gørlev. Så det blev til et sæt guldmedaljer til Raklev.

Resultater

Resultat for stilling  forår 2015
Resultat for stilling  efterår 2014
Resultat for stilling forår 2014
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 

Landsmesterskab

I efteråret var vi til Landsmesterskab. Det forgik på Mols, nærmere betegnet på Fuglsø centeret. Her tilbragte vi en weekend med fodbold og hyggeligt samvær. Da vi var det eneste superveteran hold der kom til mesterskaberne blev vi placeret i gruppe med veteranerne. Vi tabte knebent de to første kampe med 1-0 og 2-0 og vandt den sidste kamp med 2-0.
Bagerst fra venstre : Per, Niels, Kresser, John, Henning
Forest fra venstre : Jørgen, Søren, Peter,Iver

Du kan nu læse sognebladet

 

Klik her og se det nyeste nummer af Sognebladet

Kontaktoplysninger:

Elledevej 29, 4400 Kalundborg
Telefon: 59 50 85 00  -   CVR. 25997115

Mail: kontor@raklev.dk

Skriv til kontoret hvis du har skiftet mail eller mobilnummer.
Så retter vi det til i systemet så du kan betale kontingent.

Raklev Gymnastik og Idrætsforening (Raklev GI) er en af Vestsjællands største idrætsforeninger.
Raklev GI er stiftet i 1863 og derved også en af landets ældste idrætsforeninger. Vi har i mange år været en traditionel forening med gymnastik, badminton, håndbold, fodbold og folkedans. De seneste år er der kommet flere sportsgrene med, som det ses i menuen herover.
Vi har ca. 1400 medlemmer totalt.  Vi holder primært til i Røsnæshallen, hvor også foreningens kontor er beliggende. Pga. foreningens størrelse har vi dog fået haltimer i stort set alle haller i Kalundborg. 
Vi håber at se dig ved banerne eller i en af hallerne.   ​

Vi er også på facebook.