Zumba Kids 6-10 år

Zumba® Kids henvender sig til børn i alderen 6-10 år der gerne vil være aktive og danse til deres favoritmusik. 

Det må ikke sidestilles eller sammenlignes med Zumba for voksne som er 60 min effektiv dans og mangeartede danse koreografier.

Zumba® Kids er baseret på få børnevenlige rutiner, baseret på de originale Zumba® koreografier, ved helt simple ”easy to follow” koreografier, som børn kan følge med i og genkende gang for gang. Typisk danses der max 4-6 danse, hvor resten af en undervisnings time er leg, læring og fordybelse. Vi lærer om rytmer, lande, baggrunde osv.

Zumba® Kids hjælper børnene til at udvikle koordination, motorik og rytmisk sans, samt giver en masse positive oplevelser i et socialt fællesskab hvor der er rum for forskellighed og anerkendelse.

 

Tilmeld under "Online tilmelding" under fanen "Gymnastik"

Instruktør: Karina Eris

Kontaktperson: Louise Alfast - 53643548

Kontaktoplysninger:

Elledevej 29, 4400 Kalundborg
Telefon: 59 50 85 00  -   CVR. 25997115

Mail: kontor@raklev.dk

Skriv til kontoret hvis du har skiftet mail eller mobilnummer.
Så retter vi det til i systemet så du kan betale kontingent.

Raklev Gymnastik og Idrætsforening (Raklev GI) er en af Vestsjællands største idrætsforeninger.
Raklev GI er stiftet i 1863 og derved også en af landets ældste idrætsforeninger. Vi har i mange år været en traditionel forening med gymnastik, badminton, håndbold, fodbold og folkedans. De seneste år er der kommet flere sportsgrene med, som det ses i menuen herover.
Vi har ca. 1400 medlemmer totalt.  Vi holder primært til i Røsnæshallen, hvor også foreningens kontor er beliggende. Pga. foreningens størrelse har vi dog fået haltimer i stort set alle haller i Kalundborg. 
Vi håber at se dig ved banerne eller i en af hallerne.   ​

Vi er også på facebook.