Vi Mangler frivillige 

Vi mangler flere frivillige hjælpere i klubben og her kan du se hvad vi mangler hjælp til.

Du behøver ikke have kendskab til idræt og vi hjælpes ad, så du står ikke helt alene om opgaverne. Jo flere der bakker op og hjælper, jo flere aktiviteter kan vi tilbyde vores udøvere.

Hej alle RGI'r

medlemmer venner og familie

Der er lige nu en fantastisk god stemning i Raklev Gymnastik og Idrætsforening.
Det bobler af initiativ og optimisme, og langt de fleste hold har god tilgang – ja, der er ligefrem hold, som er blevet splittet op og enkelte, som er lukket for tilgang p.g.a. manglende kapacitet.
Men vi har et enkelt smertensbarn, som vi i fællesskab skal have løst.
Det drejer sig om vores cafeteria i Røsnæshallen, hvor en stor del af det dejlige klubliv som (indtil Corona'n for en stund lagde sociale forsamlinger øde), har udspillet sig i rigtig mange år.
Bestyrelsen har gennem længere tid uden held forsøgt at finde en forpagter / bestyrer af cafeteriet, og dette vil fortsætte!
RGI lider socialt uden gang i cafeteriet, så skal vi ikke forsøge at løse og løfte denne opgave sammen, på samme måde som vi har gjort med så mange andre opgaver gennem årene (forældreforeninger – blå guld – osv.).
Skal vi ikke danne en cafeteria-gruppe til drift af cafeteriet, til glæde for os selv og alle de mennesker – unge som gamle – der færdes i og omkring Røsnæshallen.

Jeg har allerede talt med nogle stykker, men der mangler lidt flere for, at det ikke skal blive en belastning, men en glæde at hjælpe til. For de unge kan det også være en mulighed for at tjene en lille skilling og erhverve lidt erfaring.
Vi kan ikke køre op på fuld kraft, men vi kan skabe lidt liv og glæde i Røsnæshallen i de timer, hvor der er flest mennesker.
Har du lyst til at bakke op, eller bare høre nærmere, så gi' et kald eller et skriv, og lad os mødes så vi kan finde en løsning!
Benja
benja@benja-n.dk
21692210

PS

Kender du en person, som kunne tænke sig at forpagte / bestyre cafeteriet, så giv endelig også lyd.

Det må gerne ende med en fast forpagter/bestyrer, så vi kan falde tilbage og være opbakning ved spidsbelastninger.

 

Kontaktoplysninger:

Elledevej 29, 4400 Kalundborg
Telefon: 59 50 85 00  -   CVR. 25997115

Mail: kontor@raklev.dk

Skriv til kontoret hvis du har skiftet mail eller mobilnummer.
Så retter vi det til i systemet så du kan betale kontingent.

Raklev Gymnastik og Idrætsforening (Raklev GI) er en af Vestsjællands største idrætsforeninger.
Raklev GI er stiftet i 1863 og derved også en af landets ældste idrætsforeninger. Vi har i mange år været en traditionel forening med gymnastik, badminton, håndbold, fodbold og folkedans. De seneste år er der kommet flere sportsgrene med, som det ses i menuen herover.
Vi har ca. 1400 medlemmer totalt.  Vi holder primært til i Røsnæshallen, hvor også foreningens kontor er beliggende. Pga. foreningens størrelse har vi dog fået haltimer i stort set alle haller i Kalundborg. 
Vi håber at se dig ved banerne eller i en af hallerne.   ​

Vi er også på facebook.