Hold:
Krocket

Sted:
Fodboldbanerne ved Røsnæshallen, Elledevej 29 , 4400 Kalundborg.

Tid:
Fredage året rundt kl. 09.00 til 12.00 hvis ikke andet aftales - alle er meget velkommen!
 

Træner og hjælpetræner:


Mogens Olsen
Tlf.: 5074 1678
hamo@ka-net.dk

 

Kontingent:
kr. 250,-
Onlinebetaling, tryk her og følg vejledningen

 

Beskrivelse:
Der er nu mulighed for at spille Krocket ved Røsnæshallen, hvor en af fodboldbanerne danner rammen om denne dejlige aktivitet. Der spilles hver fredag kl. 9.00, hvis ikke andet aftales. Man skal blot møde op i praktisk tøj og sko, alt udstyr til Krocket har vi.

Krocket er for alle og det kræver ingen forudgående kendskab. Man spiller 2 og 2 og vi sørger for at øvede og uøvede spiller sammen. Der bliver i løbet af sæsonen mulighed for at spille sammen med de nærmeste Krocket spillere, der er fra Slagelse eller Ruds Vedby, men det er ingen forudsætning for at spille.

Årsagen til at vi i RGI har taget denne aktivitet op er en henvendelse fra DGI’s Krocket udvalg der mente det var en god ide også at spille Krocket i denne ende af Sjælland. Udover at spille er der jo også et socialt aspekt i spillet. I forhold til have Krocket spilles der på baner med international mål, banen er således 20 gange 30 meter og udstyret er noget mere robust.

Man er altid meget velkommen til at komme og prøve spillet. Vi har det udstyr der skal bruges og man kommer til at spille sammen en erfaren spiller.

Kontaktperson: 
Benja Nielsen
2169 2210 

Du kan nu læse sognebladet

 

Klik her og se det nyeste nummer af Sognebladet

Kontaktoplysninger:

Elledevej 29, 4400 Kalundborg
Telefon: 59 50 85 00  -   CVR. 25997115

Mail: kontor@raklev.dk

Skriv til kontoret hvis du har skiftet mail eller mobilnummer.
Så retter vi det til i systemet så du kan betale kontingent.

Raklev Gymnastik og Idrætsforening (Raklev GI) er en af Vestsjællands største idrætsforeninger.
Raklev GI er stiftet i 1863 og derved også en af landets ældste idrætsforeninger. Vi har i mange år været en traditionel forening med gymnastik, badminton, håndbold, fodbold og folkedans. De seneste år er der kommet flere sportsgrene med, som det ses i menuen herover.
Vi har ca. 1400 medlemmer totalt.  Vi holder primært til i Røsnæshallen, hvor også foreningens kontor er beliggende. Pga. foreningens størrelse har vi dog fået haltimer i stort set alle haller i Kalundborg. 
Vi håber at se dig ved banerne eller i en af hallerne.   ​

Vi er også på facebook.