Hold:
Krocket

Sted:
Fodboldbanerne ved Røsnæshallen, Elledevej 29 , 4400 Kalundborg.

Tid:
Fredage året rundt kl. 09.00 til 12.00 hvis ikke andet aftales - alle er meget velkommen!
 

Træner og hjælpetræner:


Mogens Olsen
Tlf.: 5074 1678
hamo@ka-net.dk

 

Kontingent:
kr. 250,-
Onlinebetaling, tryk her og følg vejledningen

 

Beskrivelse:
Der er nu mulighed for at spille Krocket ved Røsnæshallen, hvor en af fodboldbanerne danner rammen om denne dejlige aktivitet. Der spilles hver fredag kl. 9.00, hvis ikke andet aftales. Man skal blot møde op i praktisk tøj og sko, alt udstyr til Krocket har vi.

Krocket er for alle og det kræver ingen forudgående kendskab. Man spiller 2 og 2 og vi sørger for at øvede og uøvede spiller sammen. Der bliver i løbet af sæsonen mulighed for at spille sammen med de nærmeste Krocket spillere, der er fra Slagelse eller Ruds Vedby, men det er ingen forudsætning for at spille.

Årsagen til at vi i RGI har taget denne aktivitet op er en henvendelse fra DGI’s Krocket udvalg der mente det var en god ide også at spille Krocket i denne ende af Sjælland. Udover at spille er der jo også et socialt aspekt i spillet. I forhold til have Krocket spilles der på baner med international mål, banen er således 20 gange 30 meter og udstyret er noget mere robust.

Man er altid meget velkommen til at komme og prøve spillet. Vi har det udstyr der skal bruges og man kommer til at spille sammen en erfaren spiller.

Kontaktperson: 
Benja Nielsen
2169 2210