Hold:
Idræt for livet

 

Sted:
Røsnæshallen


Tid:
Tirsdage kl. 10.00 - 12.00, start tirsdag den 7. september 2021


Instruktør og hjælper: Margit Kondrup
(Instruktør)

 

 Inger Petersen
(Hjælper)

Kontingent:
Kr. 300,-
Online tilmelding, tryk her og følg vejledningen

Se folder for Idræt for Livet

Holdbeskrivelse:

Idræt for livet er et nyt tiltag under RGI. Det startede med et åbent hus-arrangement sidste efterår i samarbejde med DGI. Dengang kom ca. 30 og legede med og vi har været 12 -16 deltagere pr. gang hele vinteren, men vi kan sagtens være flere.

Og hvad er så idræt for livet? Det er spil / leg for pensionister og andre der kan tirsdag formiddag fra 10 til 12.

Vi starter med fælles let opvarmning, og cirkler så mellem forskellige aktiviteter – f.eks.:

Pickles ball, som er en mellemting mellem badminton, tennis og bordtennis. Banen er en badmintonbane, hvor nettet er lige over gulvet og så spiller vi med bats lidt større end bordtennis-bats og plasticbolde.

New Age Curling er ufoer på 3 hjul, som skal ramme en målskive, lige som til curling. Det er ikke altid nemt at få sådan nogle hjul til at stoppe der, hvor man ønsker det.

Bowls foregår på et tæppe på ca 12 m. Hver person / hold har 8 kugler, der vejer forskelligt på hver side, og de skal trilles forbi en ”betjent” og ned og ligge så tæt på jack som muligt. Jack er en mindre kugle, lige som ved petange. Et spil som er en blanding af petange og bowling.

Vi kan også spille bordtennis, badminton, håndbold og fodbold til små mål. RGI har også tæppecurling og hockeyspil med ”vatpinde” som hockeystave og skumgummibold, som vi kan hygge os med.

Tempoet bestemmes af den enkeltes kondi – bevægeapperat, alle kan være med.

Vi har det rigtig sjovt. Vi får hygget, grinet og motioneret kroppen, og har du ideer til hvad vi også kunne lave, er vi åbne for nye ideer. 

Efter et par hyggelige timer er der mulighed for at købe et par stykker smørrebrød i cafeteriet og lidt at drikke til. Det er mindst lige så hyggeligt. SÅ KOM OG VÆR MED. 

Der sluttes af med en halv times YOGA (Uddannet instruktør)

 

Kontaktperson:
Benja Nielsen

2169 2210

Du kan nu læse sognebladet

 

Klik her og se det nyeste nummer af Sognebladet

Kontaktoplysninger:

Elledevej 29, 4400 Kalundborg
Telefon: 59 50 85 00  -   CVR. 25997115

Mail: kontor@raklev.dk

Skriv til kontoret hvis du har skiftet mail eller mobilnummer.
Så retter vi det til i systemet så du kan betale kontingent.

Raklev Gymnastik og Idrætsforening (Raklev GI) er en af Vestsjællands største idrætsforeninger.
Raklev GI er stiftet i 1863 og derved også en af landets ældste idrætsforeninger. Vi har i mange år været en traditionel forening med gymnastik, badminton, håndbold, fodbold og folkedans. De seneste år er der kommet flere sportsgrene med, som det ses i menuen herover.
Vi har ca. 1400 medlemmer totalt.  Vi holder primært til i Røsnæshallen, hvor også foreningens kontor er beliggende. Pga. foreningens størrelse har vi dog fået haltimer i stort set alle haller i Kalundborg. 
Vi håber at se dig ved banerne eller i en af hallerne.   ​

Vi er også på facebook.